Açıklama
BRİX (20 °C’de) | 81 – 82 |
DE( DEKSTROZ EŞDEĞERİ) | 38 – 44 |
PH | 3,5 – 6 |
DEXTROZ(%) | Max: 8 |
FRUKTOZ(%) | |
MALTOZ(%) | 40 – 50 |
SO2 (ppm) | Max :10 ppm |
Kül (%) | Max 1,0 % |
Kullanım Alanları
Çikolata, Fondan, Fudge, Jöle, Karamel, Kek, Marshmallow, Nugat, Sakız, Salata sosları, Sert şekerlemeler, Toffee
Kullandığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
Kristalizasyonu kontrol eder.
Viskoziteyi dengeler.
Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
Ürüne nemlilik verir, en iyi çırpılma özelliği kazandırır ve köpük yapısında dayanıklılık sağlar.
Dondurmanın sertliğini dokusunu kontrol eder. Pütür ve buz parçaları oluşmasını engeller. Ürünün erime hızı yavaşlar ve hızlı donmasını sağlar.
Doğal parlak bir görünüm sağlar.
Şeffaflığı arttırır.
Dengeli bir tat sağlar.
Ürünün görünümünü geliştirir.
BRİX (20 °C’de) | 81 – 82 |
DE( DEKSTROZ EŞDEĞERİ) | 38 – 44 |
PH | 3,5 – 6 |
DEXTROZ(%) | Max: 8 |
FRUKTOZ(%) | |
MALTOZ(%) | 40 – 50 |
SO2 (ppm) | Max :10 ppm |
Kül (%) | Max 1,0 % |