13 sonuçtan 1-12 arası gösteriliyor

  • MISIR GLUTENİ

    Mısırın, yan ürünü olarak üretim aşamasında elde edilen yem sanayisinde kullanılan doğal mısır ürünüdür.

  • MISIR ÖZÜ

    Mısırın yan ürünü olarak üretim aşamasında elde edilen yağ sanayisinde kullanılan doğal mısır ürünüdür.

  • MISIR KEPEĞİ

    Mısırın, yan ürünü olarak üretim aşamasında elde edilen yem sanayisinde kullanılan doğal mısır ürünüdür.

  • DOĞAL MISIR NİŞASTASI

    Kullanım Alanları
    Baklava, Hazır çorba, Lokum, Puding, Sütlü tatlılar, Unlu mamüller

    Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Fayfalar
    Bağlayıcılık ve yapıştırıcı özelliğe sahiptir.
    Hazır çorbaların kıvamını artımada kullanılır
    Kağıt üretiminde dayanabilirliği arttırmada kullanılır.
    Kıvam & yapı verme, hacim kazandırma için kullanılır.
    Mamüllerin daha parlak olmasını sağlar.
    Süt ve süt ürünlerinde çatlamayı engeller.
    Tekstil sektöründe viskozite ayarlanmasında kullanılır.
    Yufkalarda rahat açılmayı sağlar, yırtılmayı engeller.

  • GF30

    Kullanım Alanları
    Dondurma, Helva, Jöle, Reçel ve Marmelat, Şekerlemeler

    Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
    Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
    Kristalizasyonu kontrol eder.
    Viskoziteyi dengeler.
    Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
    Doğal parlak bir görünüm sağlar.
    Şeffaflığı arttırır.
    Dengeli bir tat sağlar.
    Ürünün görünümünü geliştirir.

  • GF20

    Kullanım Alanları
    Helva, Reçel ve Marmelat, Şekerlemeler, Dondurma

    Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
    Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
    Kristalizasyonu kontrol eder.
    Viskoziteyi dengeler.
    Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
    Doğal parlak bir görünüm sağlar.
    Şeffaflığı arttırır.
    Dengeli bir tat sağlar.
    Ürünün görünümünü geliştirir.

  • GF10

    Kullanım Alanları
    Baklava, Şerbetli tatlılar

    Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
    Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
    Tatlıların kurumasını ve şekerlenmesini önler.
    Tatlıların gevrekliği korumasını sağlar.
    Kristalizasyonu kontrol eder.
    Viskoziteyi dengeler.
    Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
    Doğal parlak bir görünüm sağlar.
    Dengeli bir tat sağlar.
    Ürünün görünümünü geliştirir.

  • GF25

    Kullanım Alanları
    Helva, Reçel ve Marmelat, Şekerlemeler, Dondurma

    Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
    Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
    Kristalizasyonu kontrol eder.
    Viskoziteyi dengeler.
    Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
    Doğal parlak bir görünüm sağlar.
    Şeffaflığı arttırır.
    Dengeli bir tat sağlar.
    Ürünün görünümünü geliştirir.

  • F42

    Kullanım Alanları
    Fırıncılık Ürünleri, Gazlı içecekler, Enerji içecekleri, Alkollü içecekler, Meyve suyu

    Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
    Ozmotik basıncı dengeler.
    Aromaların ve tatların daha iyi hissedilmesini sağlar.
    Ağızda lezzet kalıcılığının kontrolünü sağlar.
    Kıvam geliştirmede kullanılır.
    Asidik ortamlarda yapısal değişikliğe uğramaz.
    Ürüne parlaklık verir.
    Ürünün görünümünü geliştirir.
    Mikrobiyal aktivitelerin kontrolünü sağlayarak raf ömrünü arttırır.
    Tadın maskelenmesini önler.
    Düşük sıcaklıklarda kristalizasyonu gerçekleşmediğinden dondurulmuş gıdaların formülasyonunda kullanılır.
    Maya substratı olma özelliği ile fermante ürünlerde doku kontrolünü sağlar.
    Karamel renk sağlar.

  • G40

    Kullanım Alanları:
    Jöle, Ketçap, Konserve gıdalar, Mashmallow, Salata sosları, Sert şekerlemeler, Şekerlenmiş meyveler, Toffee

    Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
    Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
    Kristalizasyonu kontrol eder.
    Viskoziteyi dengeler.
    Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
    Doğal parlak bir görünüm sağlar.
    Şeffaflığı arttırır.
    Dengeli bir tat sağlar.
    Ürünün görünümünü geliştirir.

  • GM40

    Kullanım Alanları
    Çikolata, Fondan, Fudge, Jöle, Karamel, Kek, Marshmallow, Nugat, Sakız, Salata sosları, Sert şekerlemeler, Toffee

    Kullandığı Ürüne Sağladığı Faydalar
    Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
    Kristalizasyonu kontrol eder.
    Viskoziteyi dengeler.
    Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
    Ürüne nemlilik verir, en iyi çırpılma özelliği kazandırır ve köpük yapısında dayanıklılık sağlar.
    Dondurmanın sertliğini dokusunu kontrol eder. Pütür ve buz parçaları oluşmasını engeller. Ürünün erime hızı yavaşlar ve hızlı donmasını sağlar.
    Doğal parlak bir görünüm sağlar.
    Şeffaflığı arttırır.
    Dengeli bir tat sağlar.
    Ürünün görünümünü geliştirir.

  • G60

    Kullanım Alanları:
    Bisküvi, Çikolata, Ekmek, Fondan, Fudge, Jöle, Karamel, Ketçap, Konserve gıdalar, Marmelat, Mashmallow, Meyve Jelleri, Nugat, Reçel, Sert şekerlemeler, Şekerlenmiş meyveler, Toffee

    Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar:

    Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
    Kristalizasyonu kontrol eder.
    Viskoziteyi dengeler.
    Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
    Ürüne nemlilik verir, en iyi çırpılma özelliği kazandırır ve köpük yapısında dayanıklılık sağlar.
    Dondurmanın sertliğini dokusunu kontrol eder. Pütür ve buz parçaları oluşmasını engeller. Ürünün erime hızı yavaşlar ve hızlı donmasını sağlar.
    Doğal parlak bir görünüm sağlar.
    Şeffaflığı arttırır.
    Dengeli bir tat sağlar.
    Ürünün görünümünü geliştirir.