MISIR GLUTENİ
Mısırın, yan ürünü olarak üretim aşamasında elde edilen yem sanayisinde kullanılan doğal mısır ürünüdür.
13 sonuçtan 1-12 arası gösteriliyor
Mısırın, yan ürünü olarak üretim aşamasında elde edilen yem sanayisinde kullanılan doğal mısır ürünüdür.
Mısırın yan ürünü olarak üretim aşamasında elde edilen yağ sanayisinde kullanılan doğal mısır ürünüdür.
Mısırın, yan ürünü olarak üretim aşamasında elde edilen yem sanayisinde kullanılan doğal mısır ürünüdür.
Kullanım Alanları
Baklava, Hazır çorba, Lokum, Puding, Sütlü tatlılar, Unlu mamüller
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Fayfalar
Bağlayıcılık ve yapıştırıcı özelliğe sahiptir.
Hazır çorbaların kıvamını artımada kullanılır
Kağıt üretiminde dayanabilirliği arttırmada kullanılır.
Kıvam & yapı verme, hacim kazandırma için kullanılır.
Mamüllerin daha parlak olmasını sağlar.
Süt ve süt ürünlerinde çatlamayı engeller.
Tekstil sektöründe viskozite ayarlanmasında kullanılır.
Yufkalarda rahat açılmayı sağlar, yırtılmayı engeller.
Kullanım Alanları
Dondurma, Helva, Jöle, Reçel ve Marmelat, Şekerlemeler
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
Kristalizasyonu kontrol eder.
Viskoziteyi dengeler.
Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
Doğal parlak bir görünüm sağlar.
Şeffaflığı arttırır.
Dengeli bir tat sağlar.
Ürünün görünümünü geliştirir.
Kullanım Alanları
Helva, Reçel ve Marmelat, Şekerlemeler, Dondurma
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
Kristalizasyonu kontrol eder.
Viskoziteyi dengeler.
Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
Doğal parlak bir görünüm sağlar.
Şeffaflığı arttırır.
Dengeli bir tat sağlar.
Ürünün görünümünü geliştirir.
Kullanım Alanları
Baklava, Şerbetli tatlılar
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
Tatlıların kurumasını ve şekerlenmesini önler.
Tatlıların gevrekliği korumasını sağlar.
Kristalizasyonu kontrol eder.
Viskoziteyi dengeler.
Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
Doğal parlak bir görünüm sağlar.
Dengeli bir tat sağlar.
Ürünün görünümünü geliştirir.
Kullanım Alanları
Helva, Reçel ve Marmelat, Şekerlemeler, Dondurma
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
Kristalizasyonu kontrol eder.
Viskoziteyi dengeler.
Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
Doğal parlak bir görünüm sağlar.
Şeffaflığı arttırır.
Dengeli bir tat sağlar.
Ürünün görünümünü geliştirir.
Kullanım Alanları
Fırıncılık Ürünleri, Gazlı içecekler, Enerji içecekleri, Alkollü içecekler, Meyve suyu
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Ozmotik basıncı dengeler.
Aromaların ve tatların daha iyi hissedilmesini sağlar.
Ağızda lezzet kalıcılığının kontrolünü sağlar.
Kıvam geliştirmede kullanılır.
Asidik ortamlarda yapısal değişikliğe uğramaz.
Ürüne parlaklık verir.
Ürünün görünümünü geliştirir.
Mikrobiyal aktivitelerin kontrolünü sağlayarak raf ömrünü arttırır.
Tadın maskelenmesini önler.
Düşük sıcaklıklarda kristalizasyonu gerçekleşmediğinden dondurulmuş gıdaların formülasyonunda kullanılır.
Maya substratı olma özelliği ile fermante ürünlerde doku kontrolünü sağlar.
Karamel renk sağlar.
Kullanım Alanları:
Jöle, Ketçap, Konserve gıdalar, Mashmallow, Salata sosları, Sert şekerlemeler, Şekerlenmiş meyveler, Toffee
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
Kristalizasyonu kontrol eder.
Viskoziteyi dengeler.
Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
Doğal parlak bir görünüm sağlar.
Şeffaflığı arttırır.
Dengeli bir tat sağlar.
Ürünün görünümünü geliştirir.
Kullanım Alanları
Çikolata, Fondan, Fudge, Jöle, Karamel, Kek, Marshmallow, Nugat, Sakız, Salata sosları, Sert şekerlemeler, Toffee
Kullandığı Ürüne Sağladığı Faydalar
Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
Kristalizasyonu kontrol eder.
Viskoziteyi dengeler.
Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
Ürüne nemlilik verir, en iyi çırpılma özelliği kazandırır ve köpük yapısında dayanıklılık sağlar.
Dondurmanın sertliğini dokusunu kontrol eder. Pütür ve buz parçaları oluşmasını engeller. Ürünün erime hızı yavaşlar ve hızlı donmasını sağlar.
Doğal parlak bir görünüm sağlar.
Şeffaflığı arttırır.
Dengeli bir tat sağlar.
Ürünün görünümünü geliştirir.
Kullanım Alanları:
Bisküvi, Çikolata, Ekmek, Fondan, Fudge, Jöle, Karamel, Ketçap, Konserve gıdalar, Marmelat, Mashmallow, Meyve Jelleri, Nugat, Reçel, Sert şekerlemeler, Şekerlenmiş meyveler, Toffee
Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar:
Mikrobiyal aktivitelere karşı dayanıklılığı arttırır ve raf ömrünü uzatır.
Kristalizasyonu kontrol eder.
Viskoziteyi dengeler.
Ürünün yapısına, dokusuna ve kıvamına katkı sağlar.
Ürüne nemlilik verir, en iyi çırpılma özelliği kazandırır ve köpük yapısında dayanıklılık sağlar.
Dondurmanın sertliğini dokusunu kontrol eder. Pütür ve buz parçaları oluşmasını engeller. Ürünün erime hızı yavaşlar ve hızlı donmasını sağlar.
Doğal parlak bir görünüm sağlar.
Şeffaflığı arttırır.
Dengeli bir tat sağlar.
Ürünün görünümünü geliştirir.